Warning: getimagesize(banner/banner_4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/fotocamera.ro/httpdocs/functii.php on line 106
inregistrare forum articole stiri despre site cautare 
utilizator

parola
  Linkuri
FORUM
DigitalWORLD.ro
FOTOdigital.ro


Regulament

Dorim sa va atragem atentia ca va aflati pe un site privat !

ATENTIE ! Incalcarea oricareia dintre regulile de mai jos poate avea drept urmare sanctionarea dreptului de a mai activa alaturi de noi pe acest site.


I. Detalii tehnice

1. Fotografiile pe care le puneti pe site trebuie sa aiba un continut decent, sa nu contravina legilor copyright-ului sau altor reglementari in vigoare. Puteti posta "poze de familie", poze cu catelul vostru sau cu copilasul vecinului, dar preferabil este ca ele sa aiba un continut artistic. Administratorii isi rezerva dreptul de a sterge de pe site fotografiile care contravin directiei de dezvoltare a site-ului.

2. Imaginile care se trimit la inscrierea pe site trebuie sa fie reprezentative pentru candidat. Sugeram ca aceste fotografii sa fie cat mai diverse, tratand subiecte diferite, fiind prelucrate cat mai ingrijit. Ele vor fi analizate de catre Administratori. Contul va fi validat NUMAI daca fotografiile trimise la inscriere se incadreaza in tipul de fotografie promovat de acest site.
ATENTIE! Numele si prenumele folosite la inregistrare trebuie sa fie cele reale. Conturile cu nume de inregistrare ne-reale nu vor fi validate. User-name-ul (numele de utilizator) nu trebuie sa aiba tenta rasista sau obscena. De asemenea, el nu trebuie sa creeze confuzie intre calitatea de utilizator si cea de administrator sau sa incalce legile in vigoare ale tarii noastre.

3. Se admite postarea a cinci fotografii pe zi in cazul Membrilor si a zece fotografii pe zi in cazul Senior Membrilor . Pozele puse in cadrul comentariilor nu se iau in calcul.
Se pot posta de asemenea serii de fotografii cuprinzand maxim sapte imagini cu tematica si subiect comune.

4. Dimensiunile maxim ingaduite ale unei fotografii sunt de 640x640 pixeli iar fisierul trebuie sa nu depaseasca 100KB. Se accepta fotografii numai in formatul jpg / jpeg.

5. Puteti sa adaugati comentarii indiferent de numarul de fotografii postate, insa puteti da note numai dupa ce ati postat minim trei fotografii.

Notele se dau ca numar de stelute. Cei care noteaza trebuie sa respecte semnificatia stelutelor:

* - "Slaba" - O fotografie, deci totusi o FOTOGRAFIE, (nu o poza de familie, o "orice" poza) dar care are greseli in compozitie, tehnica, prelucrare, este dezagreabila, dezorganizata, nu induce nici macar un sentiment, nici macar negativ.

** - "Acceptabila" - O fotografie cu idee, subiect clar, organizare, dar cu elemente tenice sau artistice care mai pot fi imbunatatite pentru a reusi sa induca un sentiment privitorului.

*** - "Buna" - O fotografie cu idee, subiect, compozitie bune. Cu organizare a elementelor ingrijita, prelucrare tehnica finisata, o fotografie careia i se pot recunoaste usor plusurile dupa o vizionare atenta. Aceste imagini reusesc sa induca privitorului atmosfera/sentimentul intentionat de fotograf, daca si privitorul este pe aceeasi lungime de unda si agreeaza stilul respectiv de fotografie.

**** - "Foarte buna" - O fotografie care respecta regulile artei, compozitional fara cusur, tehnic deasemenea. Atat atmosfera cat si sentimentul din ea sunt transmise usor privitorului, oricat de atent sau neatent asupra detaliilor este acesta.


***** - "Excelenta" - O adevarata opera de arta, este fie facuta dupa toate regulile artei, impecabila compozitional, artistic, ca idee, lumina, "greutate", tehnic, etc., fie isi permite sa rupa toate canoanele si in acelasi timp socheaza emotional privitorul printr-o incarcatura estetica sau emotionala de exceptie !

6. Fotografiile postate in cadrul comentariilor nu sunt contorizate si va recomandam ca ele sa nu aiba o dimensiune mai mare de 320x320 pixeli.

7. Aveti posibilitatea de a posta si serii de fotografii, cu conditia ca fotografiile componente sa aiba un subiect comun, sa aiba unitate, iar numarul lor sa fie de maxim sapte.

8. Fotografia din pagina personala (contul meu) trebuie sa fie jpg si sa aiba dimensiunea maxima de 150x150 pixeli.

9. In sectiunea dedicata stirilor puteti participa si voi. Orice informatie pe care o considerati interesanta sau relevanta pentru domeniul fotografiei o puteti trimite la adresa eb@spot.ro iar ea va fi prelucrata si publicata de noi pentru ca toti membrii sa poata beneficia de ea. Puteti trimite atat documente cat si link-uri.

10. Puteti pune in vanzare fotografiile pe care le publicati pe acest site. Pentru acest lucru trebuie doar sa activati aceasta optiune in momentul postarii fotografiei. FOTOdigital.ro va intermedia evantuala tranzactie si va acorda suportul legal necesar, inclusiv asistenta juridica la incheierea contractului de vanzare.

11. Va oferim posibilitatea de a primi prin e-mail comentariile la adresa fotografiilor dvs. si sa va informam periodic despre concursurile, noutatile sau schimbarile, care au loc pe site.


II. Reguli de conduita

1. Copyright-ul asupra imaginilor apartine autorilor si nu este permisa reproducerea lor in nici un fel fara acordul scris al acestora. De asemenea, este interzisa etalarea imaginilor care nu au fost realizate de voi. Orice incalcare a acestei reguli intra sub incidenta legii dreptului de autor.

2. Fotografiile cu continut obscen/pornografic, cu subiecte politice, comerciale sau pur si simplu triviale, nu sunt tolerate pe acest site si vor fi sterse fara avertisment sau explicatii.

3. Dorim din partea dumneavoastra comentarii constructive, critici obiective sau laude pe drept. Fiecare utilizator este responsabil de ceea ce scrie; conducerea acestui site nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste opiniile voastre. Nu permitem insa atacurile la persoana si folosirea de termeni ofensatori la adresa celorlalti membri. Nu transformati site-ul intr-un loc de chat cu discutii in afara comentariilor asupra fotografiilor expuse. Astfel, ne rezervam dreptul de a sterge orice comentariu de acest gen, fara a mai da explicatii.

4. Nu este permisa crearea de clone. Daca un utilizator caruia i s-a interzis accesul pe site, isi creeaza un alt cont pe care il foloseste pentru a ocoli sanctiunea, ambele conturi vor fi sterse. Aceasta regula functioneaza retroactiv.

5. Numele si prenumele folosite la inregistrare trebuie sa fie cele reale. Conturile cu nume de inregistrare ne-reale nu vor fi validate. User-name-ul (numele de utilizator) nu trebuie sa aiba tenta rasista sau obscena. De asemenea, el nu trebuie sa creeze confuzie intre calitatea de utilizator si cea de administrator sau sa incalce legile in vigoare ale tarii noastre.

6. Administratorii isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor pe o perioada (ne)limitata de timp sau in mod definitiv in cazul incalcarii vreuneia dintre reguli.


III. Consideratii finale

1. Datorita posibilitatii aparitiei unor situatii neprevazute care ar putea intervenii pe parcurs, ne rezervam dreptul ca in viitor sa operam diverse modificari in cadrul regulamentului. Prin urmare este indicat sa vizitati aceasta pagina cu periodicitate.

2. In orice problema care nu este acoperita de regulament administratorii au ultimul cuvant.

3. Din momentul in care v-ati inscris pe acest site, consideram ca ati citit acest regulament si ca sunteti de acord cu toate punctele pe care le contine.

Adresa email de contact este: eb@spot.ro.


©FOTOcamera.ro 2004