Warning: getimagesize(banner/banner_4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/fotocamera.ro/httpdocs/functii.php on line 106
inregistrare forum articole stiri despre site cautare 
utilizator

parola
  Linkuri
FORUM
DigitalWORLD.ro
FOTOdigital.ro


 
©Mihai Giurgiu
 
Copiii oilor (3)
Autor: Mihai Giurgiu (x_king)
Categoria personala: Copiii oilor
Categorie generala: Oameni
Data postarii: 12.05.2005 19:18

Aparat foto: HP
Vizualizata de: 1006 ori

(Media notelor: 3 din 1 notari)
‹ fotografia anterioara fotografia urmatoare ›

Florin Floreanu (tic) [ sus ]
13-05-2005 10:25

1. asta-i singura care-mi place din serie, desi fara oameni era mai faina.
2. sper ca nu te-ai suparat de la comentariile mele, dar la noi (in ialomita) ciobanii arata si sunt imbracati altfel (intamplarea asta poate fi numita "diferente culturale". cand o sa ajung la tara o sa caut o stana si o sa fotografiez ciobanii. pana atunci sper ca nu te superi daca-ti trimit o poza cu o stana din zona noastra,e chiar interesant de descoperit diferente.


Mihai Giurgiu (x_king) [ sus ]
13-05-2005 11:00

Ciobanul si stana din fotografiile mele , sunt atipice.
Ciobanul acesta nu s-a nascut cioban, a ajuns sa faca lucrul acesta din nevoie, fiind constrans de imposibilitatile materiale si sociale.
Stana e la 2 kilometrii de orasul meu, chiar la periferie, in departare ei vad orasul de care sunt desradacinati total. De aici vine si titlul, au ajuns "oameniii oilor" in timp ce noi am ramas oamenii orasului.

Eu nu sunt suparat, tu sa nu fii.
Actiunea ta de a-mi arata o stana e stupida, crezi ca nu am vazut in viata mea o stana normala ? Nu suntem asa urbanizati incurabil precum crezi.

Am mutat seria la OAMENI pentru a nu mai fi probleme jurnalistice (macar de ar avea legatura cu fotografia).


Florin Floreanu (tic) [ sus ]
13-05-2005 17:40

"crezi ca nu am vazut in viata mea o stana normala ? " - ai inteles gresit, m-am referit la faptul ca la campia turzii o stana poate arata altfel decat o stana din baragan. ca si ciobanii, ca si copii lor.


Radu Bucur (Bucur Radu Daniel) [ sus ]
14-05-2005 01:09 | Nota acordata fotografiei:

Mie personal mi se pare ca e potrivita prezenta factorului uman in fotografia asta. Si Fotografia este una de caltiate. Felicitarile mele.


 
 
Daca doriti sa adaugati un comentariu trebuie sa va logati, daca nu aveti un cont creat atunci apasati butonul `Inregistrare`
©FOTOcamera.ro 2004