Warning: getimagesize(banner/banner_4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/fotocamera.ro/httpdocs/functii.php on line 106
inregistrare forum articole stiri despre site cautare 
utilizator

parola
  Linkuri
FORUM
DigitalWORLD.ro
FOTOdigital.ro


 
©Mihai Giurgiu
 
Copiii oilor
Autor: Mihai Giurgiu (x_king)
Categoria personala: Copiii oilor
Categorie generala: Fotojurnalism
Data postarii: 07.05.2005 12:56

Aparat foto: HP
Vizualizata de: 1034 ori

‹ fotografia anterioara fotografia urmatoare ›

Florin Floreanu (tic) [ sus ]
12-05-2005 11:52

draga x,
poza asta da ca nuca in perete pe langa celelalte fotografii (superbe) ale tale.
titlul e frumos dar nu are nici o treaba cu poza - copii aia sunt oraseni, si daca nu, oricum sunt aterizati in poza (ca si nenea ala din spatele lor, caruia nu-i lipseste decat cravata).
cat despre fotojurnalism, te asigur ca n-are nici o treaba cu categoria asta. adica e poza de familie toata ziua, chiar daca poate ca nu-i cunosti pe pustii aia.
fara suparare...


Mihai Giurgiu (x_king) [ sus ]
12-05-2005 18:59

Tot ce-ai spus acolo Florin, sunt povesti, si pe deasupra pur personale. Nu stiu ce scenariu ti-ai construit in minte dar cam nimic nu e real.

Nu e nici pe departe fotografie de familie, personajele nu au aterizat acolo (ca in povestiora ta) ci aceea e viata lor, oile lor, stilul lor de viata (daca ai fi vazut ridurile de pe fata acelui cioban atipic nu i-ai mai fi asociat nici o nuata de cravata). Voi mai posta si vei intelege, sau poti intra pe galeria mea personala de pe forum si gasesti acolo o parte din seria COPIII OILOR.

Imi pare sincer rau ca te-am suparat cu niste comentarii mai vechi, nu m-am legat niciodata de partea jurnalistica a fotografiilor tale, ci de cea artistica.

Poate ca fotografia asta nu e reusita dar seria o consider (personal) reusita pentru nivelul meu. Iar fotografiile mele nu sunt superbe, meritul e al naturii si al momentelor.
Mai am enorm de invatat, iar aceste comentarii ne ajuta sa o facem.


Radu Bucur (Bucur Radu Daniel) [ sus ]
14-05-2005 01:18

Inca o data spun ca imi place...


 
 
Daca doriti sa adaugati un comentariu trebuie sa va logati, daca nu aveti un cont creat atunci apasati butonul `Inregistrare`
©FOTOcamera.ro 2004